maandag 2 januari 2012

Nog 50 en dan... !

Er zijn 2 dingen waar ik nog 50 van moet hebben en dan zijn we weer heel wat dichterbij Duchenne heroes 2012! Allereerst het fianciele gedeeelte! Nog 50 euro, en we zitten aan, jawel, 3000  eurootjes!! WOHOOW!

Over onze financien valt ook nog het volgende te zeggen! Op 22 januari gaan we naar velofollies! Dit is een beurs waar zowat alles dat belangrijk is in de fietswereld gevonden kan worden! Hier gaan we een cheque in ontvangst nemen. Weliswaar is deze cheque waarschijnlijk voor duchenne heroes in het algemeen, dus dat bedrag gaat naar alle belgische deelnemers! Maar hoe dan ook, centjes voor duchenne zijn altijd welkom eh! Hier is voor de geintresseerden ook nog de link naar de site! http://www.velofollies.be/

Waar gaat die 2de 50 dan over!? Welnu, dit gaat over de kilometertjes! Tegenwoordig rijd ik tripjes van rond de 50km, dus op dat vlak zitten we al halfweg! Nu natuurlijk nog volhouden eh! Ook zal ik proberen tegen eind februari aan de 60 of zelfs 70 km te zitten! Er zijn weer veel afspraken gemaakt met onze Vincent, en hopelijk ben ik er deze keer door met het rijexamen zodat we tegen de zomer de fiets op de auto kunnen laden en al eens samen kunnen rijden!

Zo dat was weer een kleine update over de lopende zaken! We zitten hier dus niet gewoon op ons gat eh! :)

Floris...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten