maandag 12 maart 2012

Wat een dag, en wat een nieuws!!

Geweldige dag gehad vandaag! We hebben een school gevonden die als paasactie een goed doel steunt! En dit jaar zijn wij dat! :)

Vandaag zijn we in alle klassen gaan uitleggen aan de kinderen wat wij gaan doen, en wat de ziekte van Duchenne nu eigenlijk is. Van het eerste leerjaar tot het 6de. De kinderen gaan potjes schilderen en versieren met een narcis in. En deze dan voor ons verkopen! Dus alle winst is voor ons, de kinderen met Duchenne, en vooral het onderzoek! Ze spraken daar over een winst van 700euro, aleja, dat is het bedrag waar op gehoopt wordt! Met andere woorden, als dit lukt, en onze fuif een succes wordt, dan mogen ze ons verwachten in Wiltz aan de start! :)

En om het goede nieuws nog wat aan te dikken zijn we vandaag geslaagd voor ons auto rijbewijs! Dus Vincent, bereid de bergen daar in Duitsland maar al voor, want ik kom ze eens onveilig maken een van de komende weken! :D
Geweldig nieuws dus, want met het betere weer ziet het er ook goed uit om de eerste keer eens in de ardennen te gaan trappen!

Floris...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten