zaterdag 10 december 2011

Halfawy there :p

Gisteren was het pannekoeken verkoop! En da ging vooruit, manneke manneke, aan een stuk hebben Naomi en ik staan bakken. En er kwam geen einde aan! Na een kleine prijswijziging gingen die pannekoeken de deur uit alsof ze verslavend waren!
Natuurlijk is 2 pannekoeken voor ocharme €1 echt belachelijk weinig als je zo'n goed doel kan steunen!

Want beste mensen we zijn reeds halfweg. Volgens mijn bronnen zitten we toch al zeten aan de €2600!!!
En dat is allemaal dankzij jullie gulheid uiteraard! Aan al de mensen die wafels hebben gekocht, pannekoeken zijn komen eten, of gewoon hun goed hart hebben laten spreken en hebben gestort. Niet ene, maar nen hele groep grote mercikes! Jullie steunen een geweldig doel! Deze kinderen verdienen het om op avontuur te kunnen gaan in den tuin, om te kunnen gaan sjotten en naar de jeugdbeweging te gaan. En door jullie hulp hoeft daar binnekort misschien geen rolstoel meer bij te zijn!

Het Duchenne filmpje van vorig jaar kunnen we nu wel meezeggen, mits het daar toch gemakkelijk 30keer heeft opgestaan, maar dat geeft alleen nog ne grotere boost om volgend jaar ons eigen avontuur te gaan beleven!

Ook zal ik hier eens een fotooke placeren van mijne fameuzen helm! :D Het kleurschema is niet mijn volste keuze, maar uiteindelijk gaat het toch om de veiligheid eh! ;)

Zodus beste mensen, blijf steunen! We zitten halfweg, en da's een bangelijk begin, maar ons doel is minstens €5000!

Floris...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten