zondag 20 november 2011

WAFELS!!!!

Vanaf vandaag zijn er wafeltjes te koop! Er zijn 2 verschillende dozen, vanille wafels en chocolade wafels! En dat voor de geweldige zeer democratische prijs van €5 per doos!

Dus beste mensen bestel massaal wafels en wij komen ze zo snel mogelijk brengen. Bestellen kan heel eenvoudig, gewoon een mailtje naar Floris_wollaert@hotmail.com 

Voor de rest zijn er nog nieuwtjes over de inschrijving, deze zou in orde moeten zijn! Want gisteren was het duchenne heroes feest 2011. Zo hebben we de mensen toch al is gezien, en ook een filmpje.
Er kwam ook een verhaal in voor over een man die vorig jaar zijn zoon an Duchenne heeft verloren. Op die momenten sta je daar toch met een krop in de keel, en besef je waarom je dit allemaal gaat doen. Het is niet zomaar een fietstocht, je fietst voor het leven van deze jongens!
Gisteren kregen we ook te horen dat in de voorbije jaren dat duchenne heroes als draait, al reeds 5 miljoen in totaal is bijeengehaald!
Mensen zullen dan misschien wel denken wauw, dan is er toch al geld genoeg. Maar er sterven nog steeds kinderen aan deze ziekte, ze hebben een ongeneeslijke ziekte. Maar onderzoekers zijn op de goede weg. De laatste loodjes nog, en deze wegen uiteraard het zwaarst!

Dus beste mensen steun de Riders for Pelle! Koop de wafeltjes, en help deze jongens aan een toekomst!

Floris...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten